måndag 14 april 2008

Tillökning!!!



Förra lördagen uppenbarade sig 4 helt underbara små varelser. Nu håller de på att öppna ögonen.

Jag är såld!












Haha, hon är bra söt våran lilla toka =)



4 kommentarer:

Anonym sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV de LCD, I hope you enjoy. The address is http://tv-lcd.blogspot.com. A hug.

stickling sa...

Åh!!! Till och med jag smälter ju. Nu när min pälsallergiker till syster flyttar kan jag ju alltid ta mig an en oäkting till katt.... Kramar!

Anonym sa...

Hej du! Lämnade ett långt svar till dig på min egna blogg om katteriet. Du får helt enkelt läsa där... :) Dock har jag ett tillägg, om man nu föräras rollen som kattmamma, får man önska färg då? Jag gillar den brandgula. Fast det är ju insidan som räknas... :) Glömde dessutom att svara på melodifestivalserbjudandet. Helgen v.21 är jag i huvudstaden och helgen efter jobbar jag... Det var ju själva fan.... Jag gillar ju att kolla melodifestivalen med dig!

stickling sa...

Jag är faktiskt lite glad över att man verkar ha någon form av förtroende hos dig då jag inte blivit totalt utskrattad i min önskan att bli kattmamma. Jag har tagit mitt fulla ansvar och börjat plugga på kattskötsel. Dessutom är har jag semester 3 veckor from midsommar så då kan jag ägna mig åt kattuppfostran. Och jag har kommit på världens bästa kattnamn också. Men jag kan ju inte klandra dig om du har dina tvivel gentemot mig som kattansvarig. Men om jag får den äran ska jag förvalta ansvaret! Vad sägs om att kompensera melodifestivalsfiaskot med en pizza- och skvallerkväll inom snar framtid? Jag kan ta mig ut till ön om det passar!