söndag 4 juli 2010

Liseberg tur och retur




Igår fick vi för oss att åka till Liseberg. Vi kom dit runt tre o gud va skönt det va. Kändes som om vi var utomlands i den varma brisen. Barnen åkte massa karuseller. Jag blev glatt överraskad av Freja. Trodde hon skulle fega ur fler gånger än vad hon gjorde. Hon o jag åkte Rabalder tillsammans o den var alldeles lagom för båda oss ;) De flesta "snurrkaruseller" fick jag åka med båda barnen för maken blir illamående, den lilla tunnisen ;) men usch va det snurrade många gånger.
Love vart så himla sur när han inte fick åka vissa karuseller, lite trist men vi försökte åka sånt som även han fick åka.


Kaninerna hälsade vi så klart på oxå. Freja ÄLSKAR dem o kan knappt slita sig därifrån. Så har det alltid varit. Love därimot är riktigt skeptisk o vill inte gå nära dem. Får se om det ändrats sig nästa gång.
Vi hade bokat bord på Lisebergs restaurangen. Vi åt deras smörgåsbord. Herregud! Det var underbart gott. Så mkt olika sorters mat. Aldrig har vi suttit 1 1/2 timme vid ett matbord med två lugna, ätandes barn. Väl värt varenda öre.
Det känns som lyx att få en sån här underbar eftermiddag/kväll. Dagen idag börjar oxå bra när hela familjen vaknar 9.30, fullt utvilade.

Inga kommentarer: