onsdag 26 januari 2011

Beem me up Scotty...




Idag har jag varit i Göteborg på konferans angående den nya läroplanen. Mycket intressant dag som lärde oss mycket.
På vägen dit strax utanför Kungälv uppenbarades detta coola fenomen. Solens första strålar bildar nåt skithäftigt. Någon som vet vad detta är?? Lite Star Trek eller läskigt likt en atombomb...











/Lina

4 kommentarer:

✫Fru Ölmis✫ sa...

Ja det var riktigt häftiga bilder måste jag säga :)

Hoppas att allt e bra med er :)

och jag kan inte slita mig trots att jag försöker, men nu e jag tebax på min allra första blogg..igen.. mm jag vet :S sorry :P

kraam

Anna-Karin sa...

Ang det där ljusfenomenet som du sett. Vi har oxå det där fenomenet några gånger per vinter nästan här uppe. Första gången jag såg det blev jag mäkta imponerad.
På sommaren har vi regnbågar och på vintern har vi iskristaller som bildas. Så vad jag hörde av en person så är det som en regnbåde fast av Iskristaller som bildar detta fenomen.

Häftigt är det. Men jag vet inte om det är sant men det förekommer mest när det är väldigt kallt.

Hoppas det är bra annars.
/Anna-Karin

Pacman sa...

PacMan videospil blev første gang spillet i Japan i 1979, men blev meget populær, da den blev udgivet i USA. En af grundene til dens popularitet er manglen på unødvendig vold i sammenligning med andre arkade spil for sin tid.

Pass4Sure sa...

Awesome picture i love it so much and Thanks a lot for such a nice blog post and .I am going to follow your blog. thanks for sharing.